link href='
 

Monday, February 28, 2011

Bila MAYAT koma

Dua minggu menjadi pelarian dekat KUANTAN satu cite pon aku xtgk..
yela, umah my sistar tu umah orang bujang.. tv wat pameran jew..
so, baru-baru nie...(cam da lame sgt da padahal semalam jew) 
yelah2 semalam aku berpeluang ni tengok cite from RADIUS ONE..
ala yang terkenal ngan cite-cite best cam emil emelda..tari tirana..banyak lagi la..
so, memandang kan semalam baru dapat balik umah sebab busy mengalah kan artis plak..
adela peluang tengok this telefilem.. KASHAF IMANI


credit to budiey.com

cam biase la kalu da name pon cite RADIUS ONE..
memang interesting la jalan cite die..
memang menusuk jantung hati hempadu segale bagai
cite die mengisahkan roh seorang lelaki yang meminta tolong dari seorang perempuan..
brillliant nyer explanatioan kan...
kalu da minta tolong tu obviously pempuan tu leh nampak roh la kan...
lakonan mantap Beto Kusyairi yang sebelum ni aku kenal
melalui cite geng surau sebagai mayat..
dan si ciut Syarifah Amani..
bile2 dikaji2 balik cite die cam style cite NAINA ngan THE EYES
tapi beza nyer cite NAINA n THE EYES tu die nampak HANTU tapi cite KASHAF IMANI ni nmpak ROH
nangis gak la aku layan cite ni.. aku kan sensetip..
btw, jarang kan kite dgr kes-kes macam si IMANI ni..
selalu nyer kes nampak hantu banyak la..
so, honestly la ape yang IMANI dapat tu nak diketegori sebagai keistimewaan or satu bebanan???
mybe bg sesetengah people anggap bnde tu satu keistimewaan tapi bg yang alami tu camner plak??
tapi orang2 yang ade this special kes ni adalah orang2 pilihan ALLAH..
patutnye cite camni la yang boleh dibangga kan..
sek bek cite ni bukan filem kalu x kene beli tiket plak.. tapi xpe astro first kan ade...

2 comments:

TheFininfinity on March 5, 2011 at 10:08 PM said...

yurp. best gila cite. boleh buat mata sembab sebab nangis.. huhuhu

Suhaila Sharuddin on March 6, 2011 at 8:46 AM said...

betul2... pelakon die pon besh2.. mmg nanges kot mase tgk cite ni

Post a Comment

 

SUHAILA SHARUDDIN Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting