link href='
 

Sunday, March 27, 2011

dating with girlfriends

orang kate kalau da berjanji mesti kena tepati... Allah pon marah kalau sape-sape yang mungkir janji
so, semalam aku dah berjanji ngan 2 orang awek ni nak jalan-jalan ngan dorang.. tapi mother pulak nak pegi KL jenguk anak die kat sane yang lame sangat tak balik umah (padahal bru minggu lepas je mother anta die)
aku plak da berjanji so xboleh nak wat pape la.. terpakse la duk umah sorang2.. akak aku jahat gile siap takot2 kan aku lagi... ckp ade pocong la pew la... tapi mmg da takot da sebenar nyer... wat2 jew xtakot.. bile mother da berangkat tu aku pon siap siaga la...Ain pon datang.. kitorg pegi ambik cik piah and mula la perjalanan kitorg ke Hutan Lipur Lentang... sampai2 kat sana da agak lewat sebenarnye dalam 2 lebih so kitorg pegi surau zuhur dulu la.. pastu bru pegi pilih port mandi..
aku ngan Lentang ni mmg sinonim la.. yela sbb membesar bersame Lentang... memang da banyak kali da pergi Lentang ni dari kecik sampai ke da besar xbpe beasr ni...xleh nak kire ngan jari la ngan kakulator boleh kot..
sebab makcik aku stay sane....so memang slalu la pegi...di sebab ramai orang hari tu susah gak la cari port terbaik..Dengan family picnic nyer, dengan budak-budak berkhemahnyer.. port ni  ramai geng2 dak laki la..port ni air xbesh la.. macam-macam kitorg merunggut..
besela dah name pon perempuan kena la careful sikit kan..  bile da dapat port gemilang terbilang pew ag mandi la.. sejukkkkk wooooo..!!!!!!!!!! siap bawak sabun beb.. dah mandi macam kat rumah dah.. naseb baik xbawak syampoo bagai...  kitorg mandi pon xlame sbb da petang time tu.. so lepas mandi2 kitorg berangkat balik..sampai Temerloh dalam 6 lebih kitorg singgah masjid asar then pegi makan coz masing2 dah ketar lutut lapar.... Jom KFC..hehehehe~  lepas makan kitorg pon balik... malam tu jangan cakap la memang sakit badan.. agaknye badan terkejut ngan air sungai yang sejuk rase sampai tulang sum-sum.. memang besh la dapat bermandi-manda ngan membe2.. selalu pegi ngan family.. different feeling....







we are peace


tiga kali percubaan 

we with toasted  pocketful 

WE

Thanks to my beloved friends...sayang korang selalu....




2 comments:

Nesa Wazir on March 27, 2011 at 6:10 AM said...

rindu korang ^^

Suhaila Sharuddin on March 27, 2011 at 6:16 AM said...

rindu gak kat nesa... bile leh wat reunion 3 amanah...

Post a Comment

 

SUHAILA SHARUDDIN Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting