link href='
 

Saturday, December 11, 2010

"kawan"

peace.....
aku tetibe rase nak tulis something sal kawan sebab teringat kt kwn2 ..
hehehe~ rindu kot
korang ade kwn baek x??? kawan karib and kawan baik..ape yg beza???
aku pon xtau and xpernah nak ambik tau  ape beze die..
hari nie nampak cam same tp esok luse cam laen plak... so xpyh memeningkn pale..
org kate kawan biar beribu... berjuta pon xpew....
aku nk kte ramai boleh tahan la... 
dak2 satu sekolah..satu kolej..satu kampung.. kire kawan la kan...
tapi... jeng..jeng..jeng...
yang betol2 baik ade la beberape org..
boleh la nk ibarat kan teman susah dan senang....
susah da nk cri kawan yg tol2 kite leh trust.. sebab pengalaman banyak mengajar..
even kawan satu rumah ke kawan satu dorm ke... xleh nk bg trust 100%...
sebab takot jd cm kenangan lame... cite lame pon xleh nk lupe ini kan plak dtg cite yg bru...
cukup la bende tu sekali dlm idup aku....
mase tu Allah jew yg tau sedih plus marah pd dotdotdot
kawan sendiri yg tuduh kite mcm2... first time kene cm tu...
kalu sebab yg agk2 boleh di terime pakai ok la tp mmg unreasonable btol sebabnyer...
tp kite ni kwn yg bertimbang rse ...dunia ni kecik blik2 jmpe gak.. maaf aku maafkan tp lupe 
x mungkin kot.. mybe nmpak cm x ikhlas kan maafkn org tp honestly aku mmg da maafkan...
so pas jew incident tu aku decide xnk lg masok cmpur dlm urusan atau lipatan sejarah mereka2 yg berkenaan.. 
kau dgn hidup kau... aku dengan hidup aku....
so hati2 memilih kawan.... jgan jd cm aku...
sek bek ade lg kawan2 yg leh support aku n syg aku...

BFF:
piah...nad...ain
zana..wani..pain..wanizati..nana..rine









p/s- hope i can put trust on you guys...love them...

3 comments:

syakirah samat on December 11, 2010 at 1:42 PM said...

uit..gamboa ku ta adeker??hehehe..

weh rindu dowh nakjumpe semua balik..huhuhu

Suhaila Sharuddin on December 12, 2010 at 7:15 AM said...

huhuhu~ nk gak kew..???

wanizati on December 23, 2010 at 7:56 AM said...

uih uih..terharuu~~ :'))

Post a Comment

 

SUHAILA SHARUDDIN Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting